Obavijesti korisnicima

Prekid opskrbe portala MojaEnergija elektičnom energijom

29.09.2006

Za subotu 30. 9. i nedjelju 1. 10. 2006. najavljen je prekid opskrbe električnom energijom u dijelu CARNetovih prostora. Među servisima koji će biti povremeno ili u potpunosti nedostupni od 30. 9. u 20:00 do predvidivo 1. 10. u 21:00 sat bit će i portal MojaEnergija. Ako se pitate koja je veza CARNet-a i portala MojaEnergija, slijedite ovaj link!

Unaprijed se ispričavamo na neugodnosti i molimo za razumijevanje.

Izmjene na poslužitelju MojaEnergija

23.09.2006

Napravljene su izmjene na web poslužitelju MojaEnergija koje imaju za cilj brže stvaranje stranica, čime će se rad na portalu znatno ubrzati. Ukoliko uočite kakve probleme pri radu ili greške na stranicama, molimo Vas da svoja zapažanja pošaljete email-om na adresu pomoc-korisnicima@mojaenergija.hr.

Korisnički računi na portalu

01.05.2006

Na portalu MojaEnergija je nakon dugog isčekivanja otvorena mogućnost registracije korisnika. Ovo je korak kojim se omogućava niz novih usluga na portalu. Najvažnija je funkcionalnost je svakako mogućnost objavljivanja informacija izravno na portalu.

Upućujemo korisnike izbornik za korisnike pri vrhu stranice (na desno), te na mapu " korisnici" koja sadrži materijale koji mogu pripomoći u radu.

Kako je rad s korisnicima u probnom radu, mogu se pojaviti određeni problemi u radu. Stoga Vas molimo da svoje probleme prijavite email-om na adresu pomoc-korisnicima@mojaenergija.hr. Na istu adresu slobodno pošaljite primjedbe i prijedloge vezano uz svoj rad na portalu.

Treba spomenuti da iako je predviđeno niz novih mogućnosti, u sadašnjem trenutku, korisnici mogu objavljivati samo kraće sadržaje poput vijesti, najava, linkova i datoteka.

Na ovom mjestu se objavljuju različite obavijesti za korisnike, poput informacija o promjenama na portalu, promjena u uslugama i mogućnostima, te obavijesti vezane uz korisničke račune.