Natjecanje u uštedi energije i energetskoj učinkovitosti

23.02.2012

Društvo za oblikovanje održivog razvoja (DOOR) objavljuje natjecanje za provedbu i promociju projekata uštede energije i energetske učinkovitosti. Natjecanje se organizira u sklopu projekta ENCRO – Promocija i testiranje netehničkih mjera za uštedu energije u Hrvatskoj. Nositelj projekta je Baltički okolišni forum iz Njemačke (BEF), a projektni partneri su DOOR, Grad Koprivnica i Grad Ivanić-Grad. Projekt je ostvaren uz financijsku pomoć Europske unije.

Svrha natjecanja je uspostaviti partnerstva i potaknuti razmjenu dobrih praksi među dionicima koji provode projekte uštede energije i energetske učinkovitosti te povećati vidljivost projekata predstavljanjem putem medija.

Cilj natjecanja je potaknuti organizacije civilnog društva, gradove i općine te osnovne i srednje škole na provođenje novih mini-projekata uštede energije i energetske učinkovitosti te promovirati njihove provedene projekte uštede energije i energetske učinkovitosti.

Sva projektna dokumentacija, kao i detaljene informacije o natjecanju dostupni su na internetskoj stranici projekta ENCRO - www.encro.net

Komentari

Pošalji komentar

Prijavite se ili registrirajte da biste mogli unijeti komentar.