5. Energetska Arena

26.06.2013

Neposredno prije ulaska Hrvatske u Europsku uniju, posljednjih nekoliko dana top tema u medijima je znatno niža cijena struje koju nude dva nova trgovca električnom energijom na domaćem tržištu. Kako će domaći energetski sektor odgovoriti na ulazak konkurencije te kako će primjena novog zakona o ugljikovodicima i davanje koncesija utjecati na gospodarski rast, moći će se čuti na Regionalnoj konferenciji o energiji Energy Arena 2013 koja će se 4. i 5. srpnja održati u Zagrebu u organizaciji Infoarena Grupe i pod pokroviteljskom Ministarstva gospodarstva RH.

Na prvom regionalnom susretu posvećenom energiji u Hrvatskoj kao novoj članici EU, vodeći stručnjaci, proizvođači, distributeri i trgovci u energetskom sektoru u okviru glavnih zadataka i planova Europske energetske zajednice (European Energy Community) sudionicima konferencije predstavit će pregled stanja regionalnog i globalnog energetskog tržišta.

Prvi dan konferencije tema će biti elektroenergetski sustavi i obnovljivi izvori energije, dok će drugog dana biti govora o industriji nafte i plina.

Više informacija o konferenciji, programu i predavačima potražite na www.infoarena.hr.

Komentari

Pošalji komentar

Prijavite se ili registrirajte da biste mogli unijeti komentar.